Re: szynka

od: Jivanmukta <jivanmukta@poczta.onet.pl>

z dn.: 2019-04-15 20:39:49


W dniu 01.02.2018 14:24, ikselk@gazeta.pl pisze:
> (Znowu. Kurczę, to tak jest, gdy sie stuka jednym palcem w telefonie)
>
> (...)Niebezpieczeństwo (jak już pisałam) największe jest w konserwach mięsnych. Dlatego trzeba umieć je dobrze przygotowywać albo nie brać się za to wcale.

Tak, to prawda: konserwy mięsne są bardzo niebezpieczne - jedzenie mięsa
zwiększa prawdopodobieństwo zachorowania na raka. Lepiej nie brać się za
to wcale. Ponadto mięso zawiera toksyny, które zaburzają pracę mózgu.
Dlatego zaburzony mózg mięsożerców mówi im że konserwy trzeba dobrze
przygotować.

---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe Avast.
https://www.avast.com/antivirus

.

MM