Re: Patelnia. Tak dla jaj

od: Akarm <akarmWYWAL@wp.pl>

z dn.: 2019-10-09 17:51:06


W dniu 2019-09-19 o 21:20, Majka pisze:
> Mam dość przypalonych, zassanych, zgluciałych resztek jaj po smażeniu jajecznicy lub jaj sadzonych.
> Moja patelnia jest do niczego, nie pierwsza już.
>
> Jaką patelnię polecacie?
> Cena, teflon, ceramika, żeliwo, kształt - bez znaczenia.
> Byle się nie przypalało a jaja odchodziły bez problemu.
>

Zobacz te patelnie:
https://www.tvokazje.pl/kuchnia/1064-starlyf-copper-pan-patelnia-20cm.html
Kiedy kupisz, powiadom nas tutaj, czy faktycznie jajka, nawet bez
tłuszczu się smażą i nie przywierają. Bo podczas oglądania tego na
ekranie, natychmiast chciałem kupić. Gdyby nie cena, to pewnie już
miałbym te patelnie w domu. :D

--
Akarm
http://bykom-stop.cba.pl
Nie trawię chamstwa, nieuctwa, bydła wszelakiego
.

MM