<- Suflet ze szpinaku 1
Lista potraw z grupy:
Warzywa, owoce
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY Z MARCHEWKI LUB CZARNĄ RZEPKĄ ->
PDF
Drukuj
SURÓWKA NATURALNA Z WCZESNYCH OGÓRKÓW
Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1096 razy.
50 dag świeżego ogórka (1 cienki wydłużony)
1 łyżka umytego
drobno posiekanego koperku
sól
pieprz
Ogórek umyć starannie i osuszyć. Można obrać go cienko lub pozostawić w skórce. Pokrajać w poprzek w talarki o grubości ok. 1 cm. Ułożyć na wąskim, długim półmisku, posypać koperkiem, oprószyć solą i pieprzem.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności