<- Grzyby z jajamiLista potraw z grupy: Warzywa, owoceGulasz amerykański ->

PDF Drukuj

Grzyby z pietruszką

Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1216 razy.



Kuchnia włoska
400 g borowików
30 g masła
1 ząbek czosnku
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
6 łyżek oliwy z oliwek
sól
pieprz

Dokładnie oczyszczone, umyte i odsączone grzyby pokroić na cienkie plasterki. Oliwę, masło i posiekany czosnek silnie rozgrzać w rondlu, dodać grzyby, posolić, popieprzyć i dusić. Po 15 minutach dołożyć posiekaną natkę pietruszki i dusić jeszcze 5 minut.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności