<- SOS MUSZTARDOWY
Lista potraw z grupy:
Sosy
Sos musztardowy 1 ->
PDF
Drukuj
SOS MUSZTARDOWY
Dodano: 2010-01-01 17:34:06
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1124 razy.
Cebula,
2 łyżki tłuszczu,
3,5 łyżki mąki,
1,5 szklanki wywaru z włoszczyzny,
2 łyżki musztardy,
2/3 szklanki śmietany,
sól,
ocet
Do lekko zrumienionej cebuli dodać mąkę i zasmażyć na jasny kolor. Rozprowadzić wywarem i zagotować. Sos przetrzeć przez sito, dodać musztardę, śmietanę i przyprawić do smaku.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności