<- Sos Carbonara do makaronu
Lista potraw z grupy:
Sosy
Sos cebulowy ->
PDF
Drukuj
SOS CEBULOWO-IMBIROWY (do kurczaka)
Dodano: 2010-01-01 17:34:06
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1454 razy.
Kuchnia chińska
2 łyżeczki startego świeżego korzenia imbiru lub 1 łyżeczka imbiru w proszku
2 cebule dymki grubo posiekane
2 łyżeczki soli
1/4 szklanki mocno podgrzanego oleju
Imbir i cebulę dymkę starannie wymieszać z solą, zalać bardzo gorącym olejem, starannie połączyć szybkimi ruchami łyżki. Polać pokrajanego kurczaka lub podawać oddzielnie.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności