<- Ajerkoniak na 1 litr #2
Lista potraw z grupy:
Domowy wyrób wódek
Ajerkoniak pyszny - przepis Cioci Anieli ->
PDF
Drukuj
Ajerkoniak na gęsto
Dodano: 2000-05-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 10073 razy.
1/2 litra wódki
7 żółtek
1 1/2 szklanki cukru pudru
4 łyżki mleka zimnego
6 do 8 łyżek mleka w proszku
cukier waniliowy
From: Agnieszka <agnieszkawanke@poczta.onet.pl>
zamiast mleka wproszku prponuje dodać zagęszczacz w postaci 1 białka i będzie ok - czyli jedno całe jajo jak kto woli
Nadesłał(a): piasek 2005-11-04 22:11:26
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności