<- Biszkopty francuskieLista potraw z grupy: Ciasta, ciastkaBlSZKOPT ŚNIADANIOWY ->

PDF Drukuj

Blok

Dodano: 2000-05-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 7621 razy.


1/2 szkl. wody
1/2 szkl. cukru
3/4 kostki masła

3 łyżki kakao
3 szklanki mleka w proszku
30 dkg herbatników (wafli)
bakalie

Zagotować pierwsze trzy składniki. Do zagotowanej masy natychmiast sypiemy kakao i mleko, dobrze mieszamy, następnie sypiemy herbatniki i bakalie.
Wykładamy do blachy wyłożonej folią.

From: Agnieszka <agnieszkawanke@poczta.onet.pl>
to nie taki jak ja robie!!!mój jest lepszy ale nie dam prze4pisu!!!!!
Nadesłał(a): ania <ania@wp.pl> 2006-03-13 12:03:21

To po co się chwalisz że lepszy? I tak tego nikt nie sprawdzi.A swoją droga to skad takie okazy sie biora.
Nadesłał(a): ewa 2006-03-14 15:03:34

Masz rację, Ewa!
Nadesłał(a): aga 2006-04-11 12:04:52

Nie wierzę że masz lepszy przepis tylko tak się chwalisz!!!
Nadesłał(a): a 2006-04-28 11:04:52

poprostu jak dacie wiecej tych produktów to lepsze wyjdzie.Jest pycha naprawde.
Nadesłał(a): Lila <lilioza4@wp.pl> 2006-09-10 18:09:24

pychotka jak bylam mala to zawsze czekalam zeby mama zrobila, ale ona nie dawala do blachy tylko na wafel a na wierzch przekrywala 2 pychaaaaa
Nadesłał(a): justyna <mortysia33@o2lpl> 2007-09-12 00:09:28

wlasnie zrobilam podam do popoludniowej kawy
Nadesłał(a): wanda <talar721@wp.pl> 2007-12-11 14:12:02


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności