1)100 ml Jogo Majo
2)Bulion pieczeniowy 1 łyżka
3)2 filety z kurczaka
4)100 ml białego wina
5)100 g moreli suszonych
6)1 łyżka płynnego miodu
7)1 sałata lodowa
8)1 awokado
9)1 grejpfrut
10)5 plasterków sera mozarella
11)koperek do dekoracji
Filety z kurczaka dusić z Bulionem pieczeniowym, winem i morelami 15 minut. Ostudzić i pokroić w plastry. Jogo Majo połączyć z miodem. Sałatę oczyścić i porwać na mniejsze części, ułożyć na półmisku. Awokado obraći pokroić w cząstki. Grejpfruta obrać, usunąć błonkę. Na sałacie ułożyćawokado grejpfruta, kurczaka, morele i mozarellę. Udekorować koperkiem.Do sałatki podać sos Jogo Majo.