Przygotowanie:
Na stolnicy posiekaj składniki ciasta, zagnieć je, podziel na 3 części i włóż na 30 minut do lodówki. Jedną część rozwałkuj na blasze, upiecz w piekarniku w temperaturze 180�C. Zdejmij z blachy. Upiecz drugi placek - także zdejmij. Następnie rozwałkuj na blasze trzecią porcję ciasta. W rondlu rozpuść masło Pilos, dodaj miód Marlene, cukier puder i posiekane orzechy włoskie. Przez chwilę smaż składniki masy, po czym rozsmaruj na surowym placku i upiecz. Teraz przyrządź krem. Budyń śmietankowy Castello przygotuj według przepisu podanego na etykiecie, dodaj cukier puder, a następnie wystudź. Zimny budyń utrzyj z masłem Pilos. Dwa placki (te wcześniej upieczone) posmaruj konfiturą i kremem, ułóż jeden na drugim i przykryj plackiem z masą orzechową. Tak przygotowane ciasto przykryj folią i wstaw na 1-2 godziny do lodówki.