<- Pasztet z zajacaLista potraw z grupy: Mięso: DziczyznaPieczeń sarnia ->

PDF Drukuj

Pasztet z zająca

Dodano: 2010-01-01 14:42:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 705 razy.



Przodek i podroby zajęcze
35 dag wątróbki cielęcej (wieprzowej)
35 dag tłustego mięsa wieprzowego (podgardle, boczek)
15 dag boczku wędzonego
10 dag słoniny
seler
pietruszka
cebula
1 dag grzybów suszonych
10 dag czerstwej bułki
3 jaja
2 liście laurowe
kilka ziaren ziela angielskiego
pieprz
gałka muszkatołowa
sól
tłuszcz do wysmarowania formy

Przyrządzić według przepisu Pasztet z cielęciny


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności