<- TWAROŹEK WIOSENNYLista potraw z grupy: NabiałTWARÓG W SOSIE POMIDOROWYM ->

PDF Drukuj

TWAROŹEK Z MIĘTĄ PIEPRZOWĄ

Dodano: 2010-01-01 14:53:18
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1270 razy.



35 dag twarożku,
2/3 szklanki śmietany,
mięta pieprzowa suszona,
sól,
pieprz mielony,
cukier

Twarożek utrzeć z częścią śmietany, dodać szczyptę soli i pieprzu oraz cukier do smaku. Listki mięty rozetrzeć, wsypać do twarożku i starannie wymieszać. Gotowy twarożek ułożyć na salaterce, oblać pozostałą śmietaną i lekko posypać roztartą miętą.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności