<- Mus z grzybow
Lista potraw z grupy:
Grzyby
Nadzienie z kaszy i grzybów ->
PDF
Drukuj
Nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek
Dodano: 2010-01-01 14:55:29
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1257 razy.
2,5 szklanki gotowanego ryżu
20 dag pieczarek
1 cebula
2 jaja
2 łyżki tartej bułki
5 dag żółtego sera tartego
1 łyżka siekanej natki pietruszki
pieprz i sól do smaku
Oczyszczone pieczarki i cebulę posiekać. Ryż wymieszać z pieczarkami, cebulą, tartą bułką, rozmąconymi jajami, solą i pieprzem. Napełnione nadzieniem kabaczki ustawić w szybkowarze, na dno włożyć posiekany miąższ wydrążony z kabaczków.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności