<- Mus z grzybowLista potraw z grupy: GrzybyNadzienie z kaszy i grzybów ->

PDF Drukuj

Nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

Dodano: 2010-01-01 14:55:29
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 678 razy.



2,5 szklanki gotowanego ryżu
20 dag pieczarek
1 cebula
2 jaja
2 łyżki tartej bułki
5 dag żółtego sera tartego
1 łyżka siekanej natki pietruszki
pieprz i sól do smaku

Oczyszczone pieczarki i cebulę posiekać. Ryż wymieszać z pieczarkami, cebulą, tartą bułką, rozmąconymi jajami, solą i pieprzem. Napełnione nadzieniem kabaczki ustawić w szybkowarze, na dno włożyć posiekany miąższ wydrążony z kabaczków.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności