<- PORY Z OLIWĄ I CZOSNKIEMLista potraw z grupy: Warzywa, owocePory zapiekane w beszamelu ->

PDF Drukuj

Pory z wody 8 min

Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 553 razy.



Kuchnia z szybkowaru
4 duże pory, woda; sól do smaku, dowolny sos do polania Z porów odciąć zielone stwardniałe części liści, rozciąć wzdłuż na pół i bardzo dokładnie umyć. Włożyć do szybkowaru, zalać wrzątkiem, posolić. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 8 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Podawać polane dowolnym sosem, np. beszamelem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności