<- Suflet ze szpinaku 1Lista potraw z grupy: Warzywa, owoceSURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY Z MARCHEWKI LUB CZARNĄ RZEPKĄ ->

PDF Drukuj

SURÓWKA NATURALNA Z WCZESNYCH OGÓRKÓW

Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1012 razy.



50 dag świeżego ogórka (1 cienki wydłużony)
1 łyżka umytego
drobno posiekanego koperku
sól
pieprz

Ogórek umyć starannie i osuszyć. Można obrać go cienko lub pozostawić w skórce. Pokrajać w poprzek w talarki o grubości ok. 1 cm. Ułożyć na wąskim, długim półmisku, posypać koperkiem, oprószyć solą i pieprzem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności