<- SURÓWKA Z MŁODEJ CEBULILista potraw z grupy: Warzywa, owoceSURÓWKA Z PAPRYKI NATURALNA ->

PDF Drukuj

SURÓWKA Z OGÓRKÓW KWASZONYCH

Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 960 razy.



dag ogórków kwaszonych lub konserwowych
10 dag cebuli
1/2 łyżki oleju lub oliwy
4 łyżki umytego, posiekanego szczypiorku

Ogórki, w zależności od gustu, można albo obrać cienko, albo razem ze skórką pokrajać w cienki makaronik czy słupki. Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w drobną kostkę, dodać do ogórków. Dodać szczypiorek, skropić oliwą czy olejem. Podawać do potraw z mięs gotowanych.



Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności