<- Kołaczyki z cebuląLista potraw z grupy: PrzekąskiKotleciki z baraniny lub wołowiny ->

PDF Drukuj

Korki z pomidorów i ogórków

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 654 razy.




25 dag pomidorów,
2 ogórki,
cebula,
2 łyżki oliwy,
2 łyżeczki octu,
sól,
pieprz mielony,
pół pęczka naci pietruszki do dekoracji

Ogórki, pomidory (małe) i cebulę obrać i pokrajać w grube plastry. Układać kolejno plaster ogórka; pomidora i cebuli. Posolić, oprószyć pieprzem, skropić octem i oliwą. W każdy korek wbić wykałaczkę i przybrać pietruszką.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności