Dodano: 2000-01-01 00:00:00 Język: Polski Odwiedzono: 2063 razy.
Proponuję Ci coś, co przypomina tatara, tyle, że w wersji z awokado. Potrzebujesz: 1
awokado
2 pomidory
1 duży ogórek
cebula (duuuuuuuuuuuuużoooooo)
sól, pieprz
Awokado obierasz, wyjmujesz z niego pestkę i miażdżysz na miazgę rzecz jasna. Pomidora cebulę i ogórka kroisz w drobną kostkę i dodajesz do awokado. Solisz to, pieprzysz (pieprzem oczywiście :->) i odstawiasz do lodówki na 3-4 godziny, a najlepiej na całą noc. Rano wyciągasz, i z chlebkiem posmarowanym masełkiem raczysz się pysznym żarciem...
-Pozdrawiam,
From: "Janusz Kamiński" <januszk@kki.net.pl>
Przepis wyglada na wspanialy, tylko dodalabym troche pietruszki do tego.
Pozdrowienia,
From: knowacz <knowacz@usa.net> Chłopie, ale jak to zmiażdżyć? Toż to twarde. A wyjąć pestkę...chyba dynamitem. Nadesłał(a): 2006-05-11 13:05:21
jak jest dojrzały ( a tylko taki jemy) to pestka sama wyskakuje jak obierasz :):) Nadesłał(a): 2008-05-23 17:05:02