<- Naleśniki wiosenneLista potraw z grupy: PrzekąskiOgórki nadziewane sałatką majonezową ->

PDF Drukuj

Ogórki nadziewane masą z szynki lub cielęciny

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1100 razy.



3 młode, długie ogórki świeże
20 dkg okrawków z szynki lub 20 dkg cielęciny (gotowanej lub pieczonej)
3-4 łyżki sosu beszamelowego
4łyżki sosu majonezowego
pieprz
sól
listki sałaty
pomidor do przybrania

Ogórki przygotować jak podano wyżej. Mięso zemleć, wymieszać z gęstym sosem beszamelowym, gęstą masą nałożyć ogórki. Dalej przyrządzić tak jak ogórki nadziewane sałatkami.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności