<- Kanapki 2Lista potraw z grupy: PrzekąskiKanapki mieszane ->

PDF Drukuj

Kanapki jarskie

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 717 razy.



Bułka paryska,
3 łyżki margaryny lub masła,
5 dag sera tylżyckiego lub 10 dag twarożku,
2 jaja,
kilka pomidorów lub ogórków,
pół pęczka rzodkiewek,
nać pietruszki

Bułkę pokrajać w kromki i posmarować margaryną lub masłem. Układać na nich cząstki jaj i pomidora, plastry sera żółtego, twarożek, pokrajany ogórek, rzodkiewkę itp. Gotowe kanapki układać na tacy w rzędy i przybrać gałązkami pietruszki.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności