<- PASTA Z BIAŁEK
Lista potraw z grupy:
Przekąski
Pasta z konserwowej ryby wędzonej ->
PDF
Drukuj
PASTA Z JAJEK
Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1127 razy.
Jajka ugotowane na twardo
2 łyżki musztardy
1 ząbek czosnku
2 łyżki wywaru z warzyw
3 łyżki drobno pokrajanego szczypiorku
sól
Jajka obrać ze skorupek i rozetrzeć na masę widelcem lub zemleć w maszynce do mięsa. Dodać musztardę, wywar z warzyw, przeciśnięty przez praskę czosnek i szczypiorek. Utrzeć. Masę przyprawić odrobiną soli.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności