<- PASTA Z BIAŁEKLista potraw z grupy: PrzekąskiPasta z konserwowej ryby wędzonej ->

PDF Drukuj

PASTA Z JAJEK

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1088 razy.



Jajka ugotowane na twardo
2 łyżki musztardy
1 ząbek czosnku
2 łyżki wywaru z warzyw
3 łyżki drobno pokrajanego szczypiorku
sól

Jajka obrać ze skorupek i rozetrzeć na masę widelcem lub zemleć w maszynce do mięsa. Dodać musztardę, wywar z warzyw, przeciśnięty przez praskę czosnek i szczypiorek. Utrzeć. Masę przyprawić odrobiną soli.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności