<- Sałatka kolorowaLista potraw z grupy: Sałatki i surówkiSałatka kukurydziana ->

PDF Drukuj

Sałatka kopenhaska

Dodano: 2010-01-01 17:31:10
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1210 razy.



25 dag ugotowanej ryby
kwaszony ogórek
2 pomidory
mała cebula
1-2 jabłka
pół szklanki majonezu
sól
pieprz
musztarda

Z ugotowanej ryby wyjąć kręgosłup i ości, pokrajać w małe kawałki. Ogórki, cebulę jabłka i pomidory obrać, pokrajać w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, przyprawić łyżeczką musztardy, solą i pieprzem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności