<- SURÓWKA Z DYNI Z JABŁKAMILista potraw z grupy: Sałatki i surówkiSURÓWKA Z JABŁEK LUB GRUSZEK W SOSIE WANILIOWYM ->

PDF Drukuj

SURÓWKA Z JABŁEK

Dodano: 2010-01-01 17:31:11
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1045 razy.



50 dkg jabłek kompotowych skórka cytrynowa lub miazga z surowej róży
15 dkg cukru mączce

Jabłka obrać, wydrążyć łuskwiny, pokrajać na cieniutkie, poprzeczne krążki. Pokrajane jabłka układać w szklanej salaterce, przesypując przesianym cukrem, skórką cytrynową lub miazgą z róży. Przygotować na 1/2 godziny przed podaniem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności