<- Sos Carbonara do makaronuLista potraw z grupy: SosySos cebulowy ->

PDF Drukuj

SOS CEBULOWO-IMBIROWY (do kurczaka)

Dodano: 2010-01-01 17:34:06
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 825 razy.



Kuchnia chińska
2 łyżeczki startego świeżego korzenia imbiru lub 1 łyżeczka imbiru w proszku
2 cebule dymki grubo posiekane
2 łyżeczki soli
1/4 szklanki mocno podgrzanego oleju

Imbir i cebulę dymkę starannie wymieszać z solą, zalać bardzo gorącym olejem, starannie połączyć szybkimi ruchami łyżki. Polać pokrajanego kurczaka lub podawać oddzielnie.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności