<- Ah...lody z malinami. deser w 3 minuty
Lista potraw z grupy:
Deser
Angielski deser ->
PDF
Drukuj
Ananas po generalsku
Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3778 razy.
Kuchnia Wierzynka - Smakołyki Staropolskiej Kuchni
4 plastry ananasa z puszki,
3 dag migdałów,
20 dag sera twarogowego,
4 dag rodzynków,
nitki karmelu
Migdały sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, zetrzeć. Twaróg zemleć, utrzeć z niedużą ilością soku ananasowego wymieszać z opłukanymi rodzynkami. Ananasy ułożyć na szklanych talerzykach, przykryć dekoracyjnie twarożkiem, posypać migdałami i polać nitkami karmelu.
From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>
nie dobre
Nadesłał(a): Dawid 2006-02-16 09:02:32
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności