<- Sałatka rybna 1Lista potraw z grupy: Sałatki i surówkiSałatka rybna 3 ->

PDF Drukuj

Sałatka rybna 2

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3647 razy.


20 dag ryby gotowanej,
15 dag ziemniaków gotowanych,
10 dag ogórków konserwowych,
15 dag jabłek,
10 dag majonezu,
50 ml białego wytrawnego wina,
natka pietruszki,
sól, pieprz,
sok z cytryny

Jabłka umyć, obrać, pokroić na pół, usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę, razem z ziemniakami, rybą i ogórkami połączyć z majonezem, winem i posiekaną natką pietruszki, doprawić do smaku, udekorować.

From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności