<- Kasztany w syropieLista potraw z grupy: DeserKaszubski kwas z brzadu i chleba ->

PDF Drukuj

Kasztelanki

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3955 razy.


kostka margaryny,
4 paczki herbatników /małe opakowanie/,
szklanka płatków owsianych,
szklanka cukru pudru,
4 łyżki kakao,
2 kieliszki wódki,
wiórki kokosowe.
Herbatniki i płatki zemleć w maszynce do mięsa, dodać margarynę posiekaną z cukrem, kakao, wódkę i wymieszać na jednolitą masę. Odstawić do lodówki, aby ciasto lekko stężało. Następnie uformować kuleczki i dokładnie obtoczyć w wiórkach kokosowych.
Bardzo łatwe w zrobieniu ale prawdziwa pychota;-))Warto spróbować -POLECAM!!!
Nadesłał(a): Wiktoria K. <wiktoria_s@wp.pl> 2006-07-04 08:07:12


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności