<- Kotlety z kartofli z grzybamiLista potraw z grupy: Warzywa, owoceKotlety z selera 2 ->

PDF Drukuj

Kotlety z selera 1

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1636 razy.


duży seler
5 dag suszonych grzybów
2 jajka
cebula
sól pieprz
bułka tarta
olej
Seler ugotować na półtwardo. Obrać, pokroić w krążki, oprószyć solą i pieprzem. Posiekaną cebulę podsmażyć na łyżce oleju, dodać ugotowane, zmielone grzyby. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z jajkiem i łyżką bułki tartej. Masę grzybową nakładać między 2 krążki selera. Panierować w jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju.

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności