<- Pasta z jajek 3Lista potraw z grupy: ŚniadaniaPasta z makreli 1 ->

PDF Drukuj

Pasta z jajek 4

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3411 razy.


Tylko proszę, nie spodziewaj się ode mnie dokładnych ilości, bo ja za każdym razem robię to, jak serce podpowie (i co spiżarnia zawiera ;-))

3-4 jajka na twardo siekamy w dość drobną kostkę. Jedną cebulę siekamy jak najdrobniej. Mieszamy z jajkami. Dodajemy trochę musztardy, soli, pieprzu, i ze dwie łyżki jogurtu/śmietany, tak, aby wszystko 'się trzymało'.
From: Aneta Baran &lt;baran@chocolate.cern.ch&gt;

pychotki!
Nadesłał(a): joanna 2006-09-03 19:09:04


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności