<- Szaszlyki z drobiu i podrobowLista potraw z grupy: Mięso: DróbSZASZŁYKI Z DROBIU OPIEKANE ->

PDF Drukuj

Szaszłyki

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 4601 razy.


Jak mam ochotę na szaszłyki, a mam ją często :) to nadziewam na patyczek kawałki fileta (piersi) kurczaka, plasterki cebulki, kawałki papryki ciekawie wyglądają kolorowe, korniszonka ... Można też nadziać trochę wędzonego boczku. Smaruję to olejem i posypuję dość obficie przyprawą "Grill" firmy Kamis. Przypiekam do zrumienienia.
Mniamuśne :) Pa!
From: "Jola Backiel" <jola@infeco.pb.bialystok.pl>

no morze buć
Nadesłał(a): x <xxx> 2006-04-19 16:04:02

przypiekasz na patelni czy w piekarniku?
Nadesłał(a): 2008-09-19 15:09:18


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności