<- Mrożony sernikLista potraw z grupy: Ciasta, ciastkaMURZYNEK ->

PDF Drukuj

Murzynek

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 7012 razy.

BUDYŃ:3, czekoladowe
KAKAO:5 łyżeczek
CUKIER:1 szklanka
JAJKA:3
MARGARYNA:3/4 kostki (ew.masło)
PROSZEK DO PIECZENIA:1 łyżeczka
CUKIER WANILIOWY:1 łyżeczka
AROMAT:1

Margarynę z cukrem utrzeć. Stopniowo dodawać jajka. Następnie dodawać wymieszane: bydynie, kakao i proszek. Na końcu dodać zapach.
From: Helena Matuszewska

A jak długo i jakiej temp. piec tego murzynka?
Nadesłał(a): alarek 2006-01-21 12:01:30

Ladnie szybko tylko co z polewa i w jakiej tem.piec to ciasto
Nadesłał(a): gwiazda 2009-08-30 21:08:02


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności