<- Nadzienie z jajek - do naleśników/pasztecikówLista potraw z grupy: Dodatki do dańNadzienie ziołowo-ryżowe do indyka ->

PDF Drukuj

Nadzienie z parówek - do naleśników/pasztecików

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 2023 razy.


1.parowki kroimy wzdluz, potem w poprzek (otrzymujemy 4 czastki do polozenia plasko)
2.kroimy zolty ser na mniej wiecej takie same kawalki co czastki parowek
3.ser solimy, posypujemy papryka i pieprzem
4. kladzemy parowke na tak posypany ser
5. zawijamy to wszystko w nalesnik
6.odsmazamy (ser sie troche rozpuszcza) i danie, wspaniale, na ostro juz mamy.
Pozdrawiam
From: "Lev-al" <alfi@alpha.net.pl>

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności