Dodano: 2000-01-01 00:00:00 Język: Polski Odwiedzono: 5471 razy.
to proste idz na latwizne i kup sobie gotowe w puszce :-(((( albo badz bardziej ambitny i zrob je sam oto przepis:
kupujesz flaki i gotujesz je ( dosc dlugo) ja zmieniam wode ok.4 razy jak beda miekkie to pokroj w poski, wrzucasz je do rosolu dodajesz marchew pokrojona w drodne paski albo starta gotujesz troche i doprawiasz sola, pieprzem, magi, majerankiem, no i oczywiscie zobisz zasmazke drugiego stopnia.
pozdrawiam i smacznego
From: "zybisad" <zybisad@friko6.onet.pl> przpis dobry Nadesłał(a): 2005-09-25 19:09:35
takie flaki???? muglbyś się trochę wysilić i dodać jeszcz imbir, gałkę muszkatołową, chilii, paprykę slodką , trochę lubczyku, selera(koniecznie!), konecznie zasmażkę z prawdziwego masełka i mąki... a teraz smacznego! Nadesłał(a): Ela 2005-11-18 10:11:46
Takie flacury to do słoika i na balkon niech wystygną. Nadesłał(a): Zupowicz 2006-05-02 19:05:43
Takie flaki nie mają z prawdziwymi nic wspólnego. Do dobrych flaków trzeba dać tak dużo różnych przypraw, że Tobie się to chyba w głowie nie pomieści. Leniuchom polecam kupienie przyprawy do flaków Kamisa i ugotowanie wg przepisu na torebce. Wychodzą naprawdę bardzo smaczne. Nadesłał(a): Yanek <Janpe@msn.com> 2006-09-10 01:09:08