<- Grzane winoLista potraw z grupy: Drinki (alkoholowe)Grzaniec 2 ->

PDF Drukuj

Grzaniec 1

Dodano: 2000-08-02 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1856 razy.


Bierzesz wytrawne czerwone wino (dobra jest bycza krew) i dodajesz gozdzikow (dobra tez jest przyprawa do piernika - inaczej korzenie)
I grzejesz to to (bez gotowania) przecedzasz i saczysz.
From: Patton <robal@uoo.univ.szczecin.pl>

Same gozdziki to nudne, lepsza juz przyprawa do piernikow. Najlepiej wrzucic gozdziki, imbir i cynamon. wtedy naprawde rozgrzeje.
From: wachniew@ftjibm.ftj.agh.edu.pl (Przemyslaw Wachniew)

Czerwone wytrawne wino, skorka z cytryny, skorka z pomaranczy, imbir,galka muszkat.,gozdziki,cynamon i cukier do smaku.
Na zdrowko!
Terry
From: "Hacker" <102715nospam@ticino.com>

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności