Dodano: 2000-08-02 00:00:00 Język: Polski Odwiedzono: 2399 razy.
Bierzesz wytrawne czerwone wino (dobra jest bycza krew) i dodajesz gozdzikow (dobra tez jest przyprawa do piernika - inaczej korzenie)
I grzejesz to to (bez gotowania) przecedzasz i saczysz.
From: Patton <robal@uoo.univ.szczecin.pl>
Same gozdziki to nudne, lepsza juz przyprawa do piernikow. Najlepiej wrzucic gozdziki, imbir i cynamon. wtedy naprawde rozgrzeje.
From: wachniew@ftjibm.ftj.agh.edu.pl (Przemyslaw Wachniew)
Czerwone wytrawne wino, skorka z cytryny, skorka z pomaranczy, imbir,galka muszkat.,gozdziki,cynamon i cukier do smaku.
Na zdrowko!
Terry
From: "Hacker" <102715nospam@ticino.com>