<- Dip z krabowLista potraw z grupy: SosyDip z rokpola ->

PDF Drukuj

Dip z lososia

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1884 razy.


Czas przygotow. 10-15 min.
250 g odsaczonego lososia z puszki,
200 g twarozku,
1 lyzka posiekanego szczypiorku,
2 lyzki sosu Worcestershire,
sol, pieprz.

1. Lososia rozdrobnic. Zmiksowac z twarozkiem. Dodac szczypiorek. Doprawic sosem Worcestershirre, sola i pieprzem. Wymieszac.

Żródło: Encyklopedia sztuki kulinarnej, tom 18 "Sałaty i sałatki", strona 13.
From: apaczus@hot.pl (Radku's De Apaczu's)
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności