<- Kotlety z grzankamiLista potraw z grupy: Mięso: WieprzowinaKotlety z ryżem ->

PDF Drukuj

Kotlety z pieczarkami

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3478 razy.


Masa:
1. Do 1 kg miesa mielonego lub siekanego nalezy dodac 100 g obranych i drobno
posiekanych pieczarek, czerstwa bulke namoczona w mleku i odcisnieta, pokrojona zielona pietruszke, 1/2 posiekanej i zrumienionej cebuli, jajko,
sol i pieprz. Dokladnie wymieszac.

Żródło: Encyklopedia sztuki kulinarnej, tom 29 "Wieprzowina", strona 18.
From: apaczus@hot.pl (Radku's De Apaczu's)
jutro może zrobię
Nadesłał(a): Patryk 2006-01-09 01:01:54


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności