<- Grog #2Lista potraw z grupy: Domowy wyrób wódekGrzaniec #2 ->

PDF Drukuj

Grzaniec #1 (Gluhwein)

Dodano: 2000-04-22 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 6314 razy.


Bierzesz wytrawne czerwone wino (dobra jest bycza krew) i dodajesz gozdzikow (dobra tez jest przyprawa do piernika - inaczej korzenie). I grzejesz to to (bez gotowania) przecedzasz i saczysz. Najlepiej wrzucic gozdziki, imbir i cynamon. wtedy naprawde rozgrzeje.

From: slavek_s@usa.net (Slav)
fuj
Nadesłał(a): 2006-03-12 11:03:14

wielkie niepowodzenie Bo ile dodac cynamonu czy tez innych przypraw??
Nadesłał(a): MaCiEj <maciejul89@o2.pl> 2006-05-24 15:05:55


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności