<- Salsa (sos pomidorowy na ostro)Lista potraw z grupy: SosySalsa pomodoro con basilico ->

PDF Drukuj

Salsa fresca

Dodano: 2000-07-25 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3760 razy.


Swiezy sos meksykanski, bez gotowania
Na jedna osobe
2 pomidory
1 mala cebula
1 zabek czosnku
1 lyzka kolendry swiezej
1 lyzka soku cytrynowego
1/4 lyzeczki soli
1/4 malej ostrej papryczki lub kilka kropel oleju chili

Pomidory i cebule pokroic na male kawaleczki wielkosci paznokcia.
Wszystkie skladniki wymieszac, odstawic pod przykryciem na godzine lub dluzej.
Podawac do kazdego meksykanskiego dania.
From: magdalenab@aol.com (MagdalenaB)

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności