<- ChrzanLista potraw z grupy: Info - o ....Ciecierzyca ->

PDF Drukuj

Ciasto francuskie - jak je wykorzystać

Dodano: 2000-09-04 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 2134 razy.


Wystarczy nadziac duszonymi pieczarkami i zawinac w maly rogalik z wierzchu posypac tartyn zoltym serem...
mozna wsadzic do srodka zolty ser...
albo troche jakiejs marmolady...
piec na zloty kolor (dosc krotko)
Naprawde trzeba sie bardzo starac zeby to zepsuc
M.W.
From: "Tangaroa" <tangaroa@friko5.onet.pl>

Moja kolezanka zawija w ciasto francuskie cienkie parowki, owiniete plastrem sera i posypane jakimis roznymi ziolkami.
Oczywiscie tez je piecze.
Maja K.
From: "Ma-Kr" <krezelk@friko6.onet.pl>

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności