<- WafleLista potraw z grupy: DeserWianki warszawskie ->

PDF Drukuj

Wafle "Salceson"

Dodano: 2000-10-13 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3114 razy.


1 paczka wafli
kakao
galaretka (rozpuszczona w 1 szklance wody)
2 paczki herbatnikow
bakalie (rodzynki, orzechy, skorka pomaranczowa - co kto lubi)
3/4 - 1 szklanka cukru
1 margaryna

Margaryne, cukier, kakao zagotowac, dodac galaretke, pokruszone herbatniki, bakalie, polamane wafle.
2 wafle nasaczyc woda lub mlekiem, rozlozyc mase i zwinac w rulon, wszystko to to w folie i do lodowki.
Trzymac dotad, az sie bedzie dalo ladnie kroic w plasterki.
Smacznego!!!
From: pkoza@biotop.umcs.lublin.pl (@rTuDiTu)

Ja kłade jeszcze na wafle pokrojone w plaserki banany, zawijam i do lodówki. Pycha!!!
Nadesłał(a): Milena <mili500@wp.pl> 2006-02-18 15:02:01


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności