<- Grysik pszenny (manna) rozklejany na mleku (na 1 porcję)Lista potraw z grupy: ZupaGRZYBY W ROSOLE ->

PDF Drukuj

Grzybowa - Wigilijna

Dodano: 2004-11-15 19:41:42
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 5905 razy.


10 dkg. suszonych grzybów(mieszanych)
Łyżka masła (może być margaryna)
Marchewka,cebula,vegeta,sól,pieprz.
śmietana

Grzyby zalać wrzątkiem(wypłukać).Grzyby,masło,marchewkę,cebule,vegete gotować ok. 1 godz.Miękkie grzyby pokroić w paski.Wywar z grzybami za

bielić śmietaną.
Podawać z makaronem. Tylko 24 grudnia.

Nadesłał: waldemarj <walja1@aster.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności