<- Sposób przechowania soku pomidorowegoLista potraw z grupy: PrzetworySyrop ananasowy ->

PDF Drukuj

Surowka z buraków

Dodano: 2005-03-11 13:37:17
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 5237 razy.


1,5 kg buraków
0,5 kg papryki
25 dag cebuli
0,5 szkl.octu
0,5 szkl.oleju
0,5 szkl.cukru
sól do smaku

Buraki ugotować i zetrzeć na grube wiórki.Paprykę i cebulę pokroić w paski.Wszystko wymieszać i doprawić do smaku.Wekować 5 min.

Nadesłał: MS <>
pycha, robię podobną i zimą najszybciej znika
Nadesłał(a): ewa <ewik23230@interia.pl> 2006-05-07 09:05:32


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności