<- NaleśnikiLista potraw z grupy: Mączne,ziemniaki,ryżNaleśniki ->

PDF Drukuj

naleśniki

Dodano: 2005-03-19 20:32:06
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 8486 razy.


3 łyzki mąki, jedno jajo, szklanka mleka, łyzka smietany. wymieszać na na konsystencja smietany trzydziestki. odstawic na 1h. smażyć na rozgrzanej patelni. sprawdzić pierwszym nalesnikiem. patelnie smarować skórą od słoniny lub wędzonego boczku. PYCHA. najlepsza patelnia tzw. cygańska.



Nadesłał: lech <leslaw@olsztyn.mm.pl>
Malo wiadomości. Do kitu. Nic nie rozumiem. Katastrofa...
Nadesłał(a): Kicia 2005-09-27 09:09:43

do kitu. nie wyszly. dawno nie robilam nalesnikow, wiec chcialam sobie odswiezyc przepis i wszystko poszlo do kosza.
Nadesłał(a): dodo 2005-10-10 13:10:53

Zgadzam się to syf.
Nadesłał(a): 2005-10-23 15:10:52

odlot
Nadesłał(a): kicia 2005-11-05 11:11:01

do kitu totalne dno
Nadesłał(a): dogis 2005-11-05 11:11:58

co za dziadostwo cyganskie
Nadesłał(a): Tomcio 2005-11-06 08:11:54

hahaha ale beznadzieja jeszcze na 1h odstawic buhahahaha nie no ale sie usmialam buahahahahaha
Nadesłał(a): 2005-11-18 14:11:27

Odstawićna godzine no prosze Cie co to ma byc galaretka ?? :P
Nadesłał(a): Naleśnik 2006-05-16 13:05:16

a moze tak bardziej konkretnie!? nie bardzo lapie o co chodzi wiec nie bede tego robic
Nadesłał(a): hasi 2006-05-16 18:05:32

3 lyzki maki? dziecko, conajmniej szklanke trzeba zeby mialo konsystencje!
Nadesłał(a): kuchta 2006-05-18 20:05:34

super
Nadesłał(a): andzia 2008-05-19 17:05:40


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności