<- FARSZ DO PIEROGOW MAZURSKICHLista potraw z grupy: Dodatki do dańFarsz do pierogów ze soczewicy ->

PDF Drukuj

FARSZ DO PIEROGOW LUBELSKICH

Dodano: 2005-06-02 18:58:54
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1718 razy.


1/2 KG KASZY GRYCZANEJ , 30 dkg TWAROGU CHUDEGO, 1 CEBULKA , 2 LYZKI OLEJU,1 LYZKA SUSZONEJ MIETY, (moze byc swieza ), SOL I PIEPRZ DO SMAKU .

KASZE UGOTOWAC NA SYPKO, DODAC POKRUSZONY TWAROG , PRZESMAZONA CEBULKE I MIETE , DOPRAWIC DO SMAKU SOLA I PIEPRZEM ...TANIE I ZDROWE .....POLECAM .............. ZYCZE SMACZNEGO !!!

Nadesłał: DUSZKA <kkmaciejczyk@shaw.ca >
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności