majonez
chrzan biały tarty
jajka ugotowane na twardo
Grzybki marynowane
korniszony
cebulka ( marynowana lub szarotka)
pieprz, sól , cukier do smaku
wszystkie składniki wymieszać razem , doprawić według uznania . Jeśli sos ma być ostrzejszy należy dodoać więcej chrzanu .Jajka zagęszczają sos wszyskie skłaniki dodaje się według smaku i uznania . Smacznego
Nadesłał: marta <marzab1@op.pl>Wedlug mnie NAJLEPSZY PRZEPIS-PRZEDEWSZYSTKIM JEZELI CEBULKA TO TYLKO SZALOTKA,IJESZCZ SMIETANA 18% Nadesłał(a): GRZELA <GRZELA4.@GAZETA.PL> 2006-04-13 21:04:49
Całkiem niezły, wzbogaciłem odrobiną kaparów ale nie każy lubi więc stosować ostrożnie !! Nadesłał(a): krux <krux03@interia.pl> 2006-10-15 21:10:29