<- Sos tatarski 2Lista potraw z grupy: SosySos tatarski z ugotowanych żółtek ->

PDF Drukuj

sos tatarski 3

Dodano: 2005-12-19 00:25:31
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 2364 razy.


majonez
chrzan biały tarty
jajka ugotowane na twardo
Grzybki marynowane
korniszony
cebulka ( marynowana lub szarotka)
pieprz, sól , cukier do smaku

wszystkie składniki wymieszać razem , doprawić według uznania . Jeśli sos ma być ostrzejszy należy dodoać więcej chrzanu .Jajka zagęszczają sos wszyskie skłaniki dodaje się według smaku i uznania . Smacznego

Nadesłał: marta <marzab1@op.pl>
Wedlug mnie NAJLEPSZY PRZEPIS-PRZEDEWSZYSTKIM JEZELI CEBULKA TO TYLKO SZALOTKA,IJESZCZ SMIETANA 18%
Nadesłał(a): GRZELA <GRZELA4.@GAZETA.PL> 2006-04-13 21:04:49

Całkiem niezły, wzbogaciłem odrobiną kaparów ale nie każy lubi więc stosować ostrożnie !!
Nadesłał(a): krux <krux03@interia.pl> 2006-10-15 21:10:29


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności