<- Ciasto jęczmienneLista potraw z grupy: Ciasta, ciastkaCiasto kokosowe ->

PDF Drukuj

CIASTO JOGURTOWO-MALINOWE

Dodano: 2006-08-19 17:27:31
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 3103 razy.


Masa jogurtowa:
Galaretka o smaku malinowym, 4 sztuki
1 duży jogurt naturalny
250 g malin
biszkopt w tortownicy

Dwie galaretki rozpuścić w 1 szkl. wody, ostudzić. Jogurt połączyć z galaretką. Gęstniejącą masę wylać na biszkopt, na masie ułożyć maliny. Pozostałe galaretki rozpuścić w 3 szkl. wody, ostudzić. Gdy zgęstnieją, wylać je na maliny. Ciasto dobrze schłodzić. Czas oczekiwania: około 90 minut.

Nadesłał: <wenus.wenus1@wp.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności