Aperitif:
- kirr royal z wisienką koktailową
Zakąski:
- crostini z rocottą i sardelą
- koreczki z sera gouda, salami i cebulki z octu
Zupa:
- rosół ze szczypioru
Przystawka:
- łosoś na 3 sposoby (pasta z łososia na tostach z ogórka, rolada z łososia, ciasteczka łososiowe)
Dla ochłody:
- sorbet mango z miętą
Danie główne:
- stek z borowikami i serowym fondue
- piccadillo z pomidorów
- sałatka z vinaigrette
Deser:
- letniociepłe ciacho z białej czekolady z truskawkami i sosem z czerwonych owoców
Gorąco polecam na upalne letnie dni!
Lekkie dania (jeżeli podane w odpowiednich ilośćiach) i bardzo smaczne!
Nadesłał: Kamila <kamila.tracz@telenet.be>Po prostu slow mi brak.
Jesli gotujesz ??? to dziel sie przepisami, a jesli chcesz zaslynac tylko pomyslami to zmien stronke.Ja np. umiem gotowac
i twoje pomysly nie robia na mnie wrazenia, na innych pewnie tez nie. Wiec przeslij prosze pare fajnych przepisow ( nie pomyslow jak zatkac gosciom zoladek w ladnym stylu) Nadesłał(a): kuchcik <mariusz.ringhofer@chello.at> 2007-11-01 10:11:26
Kuchcik, zauważ proszę, że jest to grupa "Gotowe menu", więc jest OK. Nadesłał(a): MM 2007-11-01 10:11:08
Dziekuje za komentarze, przepisy dodam jak tylko znajde chwile czasu... Nadesłał(a): Kamila 2007-11-03 13:11:28