Przygotowanie:
Na stolnicy posiekaj skÅ‚adniki ciasta, zagnieć je, podziel na 3 części i włóż na 30 minut do lodówki. JednÄ… część rozwaÅ‚kuj na blasze, upiecz w piekarniku w temperaturze 180°C. Zdejmij z blachy. Upiecz drugi placek - także zdejmij. NastÄ™pnie rozwaÅ‚kuj na blasze trzeciÄ… porcjÄ™ ciasta. W rondlu rozpuść masÅ‚o Pilos, dodaj miód Marlene, cukier puder i posiekane orzechy wÅ‚oskie. Przez chwilÄ™ smaż skÅ‚adniki masy, po czym rozsmaruj na surowym placku i upiecz. Teraz przyrzÄ…dź krem. BudyÅ„ Å›mietankowy Castello przygotuj wedÅ‚ug przepisu podanego na etykiecie, dodaj cukier puder, a nastÄ™pnie wystudź. Zimny budyÅ„ utrzyj z masÅ‚em Pilos. Dwa placki (te wczeÅ›niej upieczone) posmaruj konfiturÄ… i kremem, ułóż jeden na drugim i przykryj plackiem z masÄ… orzechowÄ…. Tak przygotowane ciasto przykryj foliÄ… i wstaw na 1-2 godziny do lodówki.