<- Zupa kokosowo-bananowaLista potraw z grupy: ZupaZupa koperkowa ->

PDF Drukuj

Zupa koperkowa

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 4425 razy.


pęczek koperku,
masło,
1/2 l rosołu z koncentratu,
100g śmietany,
wegeta,
4 łyżki makaronu nitki,

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na
opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w
łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić
kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę
przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem.
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć
do zupy.
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności