<- Puree z kartofliLista potraw z grupy: Warzywa, owocePuree z marchewek z oliwkami ->

PDF Drukuj

PurÚe z kartofli

Dodano: 2009-07-28 11:19:14
J─Özyk: Polski
Odwiedzono: 679 razy.


Ostrugane i ugotowane kartofle na mi─Ökko przetrze─ç przez durszlak, p├│ki gor─ůce. Rozpu┼Ťci─ç w rondlu troch─Ö mas┼éa, w┼éo┼╝y─ç kartofle, rozprowadzi─ç s┼éodk─ů ┼Ťmietank─ů, osoli─ç, wymiesza─ç dobrze i zagrza─ç.
Nadesła(a): MARJA ŚLEŹAŃSKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPISÓW"
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialno┼Ťci